Sunday, 29 September 2013

Sesi Ke-3 Perawatan Perubatan Islam

Alhamdulillah.  Sesi ke-3. Final session. 

A bit worried sebab kalau demam tak boleh buat. Demam dah takde, only stamina takde. Everything I have to ask hubby's help. Semangat ada tapi kudrat tiada huhu.

For this session,  perlukan 3 baju lama yang perlu dipakai semasa tidur. I cari baju yang memang nak buang tapi sayang. Hihi.

Then 3 helai kain batik yang baru. Bought it at Mydin. Kain batik 1Malaysia yang berharga RM9.90 sahaja.

And ice. I bought kat kedai runcit. RM0.50 je tapi sebab baldi kecil, sejuk masih terasa.

So start dengan mandi ais campur air campur bunga. Sedap jugaklah walaupun makcik tu kata kena tahan walau sejuk. 

After that urut time. Sedap urutan dia.

Bekalan air penawar.

Tamat. After 3 months kalau belum pregnant, start balik treatment ni. 

Sekarang is the time to berdoa. Dah berusaha now bertawakal kepada Allah.

Semoga usaha I dan rakan-rakan TTC lain dimudahkan Allah dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah. Ameen. 

3 comments:

  1. semoga dipermudahkan semuanya..amin..

    ReplyDelete
  2. Salam..

    Semoga usaha kali ni membuahkan hasil, berusaha sudah, berdoa pun sudah.. Jika rezeki tak kemana, Allah tahu bila masa yg sesuai..
    Take care ye :-)

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah ada rezeki yang bakal tiba..Ini pun salah satu usaha yang baik..Semoga dipermudahkan semuanya

    ReplyDelete