Tuesday, 24 March 2015

Unsuccessful

Haha.

It was not the perfect time for me to get pregnant. Aunt Flow came on last Saturday while I have none of the menstrual pad. Luckily there was one in my handbag.

Since my husband used the car to work, I bravely asked him to buy me the pads. And surprisingly he said YES! Dahlah beli kat Petron. hihi.

Libresse takde stok, so he bought for Kotex non-wing Night Pads. Because I forgot to ask him to search for wing pads.

Tapi tak bestlah Kotex. In my second day of menses, I have to change my pad every 2 hours. Whenever I feel uncomfortable, it is the telling signal I need to change it.

Actually, Kotex ni a bit shorter in size. So easily full to the brim. With Libresse, for second day, 1 pad can last for 3.5 hours until I feel uncomfortable.

Dahlah second day tu we all balik kampung. My father-in-law was admitted to hospital due to ashtma, so memang kena balik la. Nasib baik pergi visit him in afternoon session that starts from 4.30pm.

It was er... messy la kan. And after visiting, husband decided to travel back to KL. Sekejap je kat hospital but I ended up changing it twice.

So, after this Kotex will be off listed in my list of pads. There's Libresse and er... Oh only Libresse.

The best menstrual pad so far for me.

Anyway, couldn't wait for fertile window. Hihi.




4 comments:

  1. hehehhe.. i pon suka pakai lib ni... :-)

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. Slm.jemput ke fb page sy: UPT OPK
    Dapatkan strip ujian kehamilan dan kesuburan berkualiti dengan harga yg murah. Semoga dapat membantu mereka yang masih berusaha untuk hamil
    UPT https://www.facebook.com/easy.lovetest
    Whatsapp 0129001038

    ReplyDelete